EU-s és kormányzati támogatások

Termelési kapacitás bővítése

A Kedvezményezett neve: Green Plan Energy Kft.
A projekt címe: Termelési kapacitás bővítése a Green Plan Energy Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 118 467 000 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 50%

A projekt tartalmának bemutatása

A projekt keretében kandeláber bevonatoláshoz szükséges berendezéseket, illetve egy az IPAR 4.0 elvárásainak is megfelelő új termelés-programozási rendszert helyeztünk üzembe ózdi telephelyünkön.

Beszerzésre kerültek a következő berendezések: Kézi szóró- kabin; Kétoldali kézi porszóró ciklonos leválasztással; Vízleszárító és beégető szekrény; RO Berendezés; Konvejor rendszer; Szennyvízkezelő berendezés; Előkezelő berendezés, valamint iWise Kontrolling és döntéstámogatás modul, iWise Logisztika modul, iWise Gyártás modul a hozzájuk tartozó betanítással, migrációval és testreszabással.

A projekt megvalósításának eredményeként egyedi napelem-tartó fémszerkezeteink és LED-SOLAR kandeláber oszlopaink gyártásához sikerült egy szinterező üzemet berendezni. A porfestés az elkészült termékeink tartós bevonattal történő ellátására szolgál. A fejlesztésnek köszönhetően már saját szinterező üzemünkben tudjuk termékeink porfestését kivitelezni. Így a korábbi versenyhátrányunkat is csökkenteni tudjuk.

A projekt befejezési dátuma: 2019.11.08.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00453

Dojcsák Ádám

+36 30 974 5960
dojcsak.adam@greenplan.hu

Green Plan
Porfestő Üzem

3600 Ózd, Ipari Park, hrsz. 11048