Green Plan
porfestő üzem

Nagy kapacitású és modern ipari porfestő üzemünk az Ózdi Ipari Parkban található. Kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára gyors határidőkkel.

Green Plan Energy Kft.

A Green Plan Energy Kft.-t 2010-ben alapították, ami mára cégcsoporttá fejlődött. Cégünk fő profilja az alternatív energiaforrások kiaknázására irányuló berendezések és rendszerek tervezése és telepítése, rendszerelemek gyártása és forgalmazása. A porfestő üzem a gyártó tevékenységünk fontos eleme, amely nagy mértékben támogatja a cégcsoport munkáját abban, hogy minőségi termékeket és szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleink számára.

Főbb tevékenységeink:

Napenergia

Napelemes rendszerek, rendszerelemek, napelem, inverter nagykereskedelem

Világítástechnika

LED világítástechnológiai korszerűsítés, LED fényforrások kis- és nagykereskedelme, ipari és sportlétesítmények világítástervezése, teljes körű kivitelezése

Gyártás

Egyedi napelem-tartó szerkezetek gyártása, a helyszínre optimalizálva

Solar kandeláber

LED-Solar kandeláberek gyártása, telepítése

Építőipari kivitelezés

Építőipari generál kivitelezés

Acél szerkezetek

Acél termékek és csarnok rendszerek gyártása és kivitelezése

Porfestés

Fém szinterező (porfestő) üzem

A Porfestő üzem

Az üzemet 2020 tavaszán nyitottuk meg a Széchenyi 2020 program keretében, a beruházás mintegy egy millió euró pályázati összegből valósult meg az ózdi Ipari Park területén. A 21. századnak megfelelő technológia biztosítja számunkra és partnereinknek a kitűnő minőséget.

Két céllal nyitottuk meg üzemünket:

hogy a saját gyártású termékeink (kandeláberek, invertertartók és egyéb általunk gyártott fémszerkezetek) szinterezése a lehető legmagasabb színvonalon történjen;

hogy jelenlegi és jövőbeni partnereink a piacon a legjobb ár-érték arányú és minőségű szolgáltatást kaphassák.

Csúcsminőség

A tervezés során csak egy kritériumot tartottunk szem előtt: „mindenből a legjobbat”. Így előkészítő, valamint porfestő és beégető kabinjaink a legmodernebb technológiákat tükrözik, a porszóró kabinunk a témában legelismertebb GEMA porszóró pisztolyokkal van felszerelve. A keresztváltós félautomata konvejor pályánk pedig a termékek gyors és biztonságos mozgatását teszi lehetővé.

Vas-foszfátozó kabin

DION (RO)-öblítő és a passziváló kabin

Vízleszárító kemence

Ciklonos porszóró kabin

Porbeégető kemence

Dojcsák Ádám

+36 30 974 5960
dojcsak.adam@greenplan.hu

Green Plan
Porfestő Üzem

3600 Ózd, Ipari Park, hrsz. 11048